POJĎTE NA POSPĚŠČÍ WORKSHOPY „CHROUST, CHRAMST HRYZ!“

Kniha plná jídla žije dalším životem skrze worskhopy pro malé i velké. Pospěška připravila tři levely workshopů Chroust, hramst, hryz: pětačtyřicetiminutový pro děti 5-8 let, hodinový pro 9-14 let a ještě o fous delší pro dospěláky a skorodospěláky. Všechny levely workshopu účastníkům umožní zakousnout se do dějin gastronomie, okoštovat, jak zeměkoule chutná v kulinárních souvislostech, vychutnat si minidegustaci plantážových čokolád Ajala ze čtyř zemí a schramstnout sociologický kontext jídla včetně šťavnatých nadávek.






Chroust, chramst, hryz se hodí do škol základních i středních, knihoven, ale taky do kaváren, informačních center a na filmové festivaly.
Zajímají vás další podrobnosti? Ptejte se Pospěšky na petra.pospechova@gmail.com.
